SE VORES RIDESKOLEHESTE OG PONYER

RIDESKOLEHESTE

KIA

Køn: Hoppe
Født: 2003
Race:

Fine røde Kia er en harmonisk og høj ældre hoppe, der besidder en smittende ro. Hun er altid ude på at samarbejde med sine ryttere, både nybegynderne og de meget øvede. Søde Kia vipper ikke et øre, uanset hvilket postyr der kunne opstå omkring hende, og netop derfor er hendes afbalancerede personlighed højt elsket af mange elever. Man får altid en behagelig ridetur på Kia men der kan være dage, hvor energien hos den ældre elegante dame driller lidt og hun skal overbevises en smule mere om at holde tempoet i galoppen. Kia har et nært forhold til staldens andre to charmerende madammer;  Vignette og Unik.

MJØLNER

Køn: Vallak
Født: 2016
Race: Dansk varmblod

Blide Mjølner med de bedårende øjne, har gode dressur gener, fine gangarter og elegante bevægelser. Han er højt elsket, særligt af de mest erfarende af vores rideskoleryttere. Nogle dage skal der dog arbejdes lidt for at skabe fremdrift hos den unge Mjølner. Han er en sensitiv og samarbejdenede høj slank hest der sætter pris på en let tøjleføring fra sin rytter. I stalden er han kælen og omgængelig, men han skal håndteres med omsorg og ro ind og ud af sin boks - hiv endelig ikke i Mjølner men lad ham gå ind og ud af boksen i sit eget tempo

VIGNETTE

Køn: Hoppe
Født: 2006
Race: 

Smukke søde Vignette er staldens diva og leder af hoppe kliken Kia, Unik og Vignette. Hun er en klog og glad hest, som er fuld af selvtillid og ro. Hun er venlig og imødekommende overfor alle ryttere, men kræver til tider passende respekt og afstand fra vallakkerne og ponyerne. Vignette kan gå den fineste dressur, men kan også have dage, hvor hun skal overbevises lidt mere om at holde tempoet. Rider man uden sadel på hende eller rider i skoven, så lyser glæden og energien ud af hende.

UNIK

Køn: Hoppe
Født: 2006
Race: 

Skinnende sorte Unik er en skøn men bestemt ældre hoppe. Hun er en stor klog hest, og når humøret er til det, kan hun gå en smuk dressur. Hendes gangarter er store og bløde - og galoppen svævende. De dage hvor energien driller kræver Unik en tålmodighed rytter der husker på at hun har været rigtig mange år i vores rideskole.
Det er stor begestring at spotte hos Unik når hun går med på teenage springholdene eller kommer en tur i skoven. I stalden er hun en mild kælepot der elsker at blive nusset og striglet - og rulle sig i sin boks. Unik har et nært forhold til staldens andre to charmerende madammer Vignette og Kia.

BART

Køn: Vallak
Født: 2017
Race: Tinker

Charmerende Bart er en stor hest i en lille hests krop. En bomstærk og viljefast køn grå Tinker. Han er en af rideskolens yngste heste, men trods det, går han gerne på både pony- og hestehold. Han kan nogle dage føles en smule tung i starten af undervisningen, men så snart han er blevet varm, har han en god og samarbejde energi - særligt når rytteren viser den unge Bart en kærlig bestemt vej og samtidig roser ham til skyerne. 
Bart har tidligere været kørehest og lytter derfor fint efter verbale ordrer og elsker at få at vide han er dygtig, særlig i galoppen som ind imellem driller ham. Man har altid indtrykket af at Bart altid gør sit bedste - selv på de dage hvor han glemmer alle regler og er en fjollet bølle der løber med sine egne kreative ideer. 

Hugo

Køn: Vallak
Født: 2015
Race: Oldenborger
Smukke Udtryksfulde Hugo (Oprindelig Daydream) er kommet til Holte i sommeren 2024. Han er sød og meget glad for opmærksomhed i  stalden, og er en fremadgående type når der kommer rytter på. Han henvender sig mest til de lidt mere rutinerede ryttere, idet hans tempo er højt, ligesom hans arbejdsmoral. Han kan sine grundliggende øvelser, men skal arbejde på balancen i galop. RIDESKOLEPONYER

HEA

Køn: Hoppe
Født: 2001
Race: Fjordhest

Søde Her er rideskolens ældste pony men det mærker man stort set ikke. De fleste dage er hun kvik og sjov og vil meget gerne samarbejde med sin rytter. Her er højt elsket pony og trods sin robuste størrelse er hun meget populær blandt vores allermindste nybegyndere på rotundeholdene, fordi hun er så mild og rolig. I stalden er hun meget kælen og nyder at blive nusset og striglet.


MILLA

Køn: Hoppe
Født: 2003
Race: Fjordhest

Dejlige Milla er en af de helt store favoritter i rideskole - både hos store og små. Hun er den fødte lederhoppe, og er god til at gå forrest og vise de andre vejen. Milla er altid glad og samarbejdsvillig, hun er nem i alle gangarter - især i galoppen gør hun alt hvad hun kan for at hjælpe sin rytter. En gang i mellem kan hun dog blive lidt stærk og gå sine egne veje. 
I stalden er Milla en rigtig hygge pony, der elsker at blive hygget om.

SPOTIFY

Køn: Hoppe
Født: 2013
Race: Knapstrupper

Sort plettede fine "Spotty" er altid i godt humør og gør alt hvad hendes rytter beder hende om. Hun er virkelig sød og følsom at ride, og man mærker tydeligt at hun gør sit bedste for at være dygtig. Hun er en kvik pony med bløde hurtige bevægelser.  Men har hun stået for længe på midten og mistet sin tålmodigheden inden det bliver hendes tur til at galoppere - så går det nogle dage lidt stærkt for energiske Spotify på vej ud til hovslaget.

På staldgangen elsker hun at blive nusset. En ægte kælepot. Hun står stille og er meget samarbejdsvillig, og lader gerne nybegyndere øve sig i at rense hove, strigle og sadle opSALLY

Køn: Hoppe
Født: 2010
Race: Knapstrupper

Sally er en køn plettet hoppe med fine mørke ben. Hun er de fleste dage glad, kvik og samarbejdsvillig men der kan være dage hvor energien svigter lidt og hun skal overbevises om at holde tempoet med god guidance fra sin rytter. Sally er en meget populær pony som har været i vores rideskole siden hun var 5 år. Hun er tæt knyttet til de andre ponyer  - og kan derfor bedst lide at ride sammen med sine venner fra stalden. På staldgangen er hun kær og kælen men hun er med årene blevet lidt sur på gjorden, så den skal derfor spændes forsigtigt at flere rolige omgange

LADY GREY

Køn: Hoppe
Født: 2011
Race: 

Kønne og robuste Lady Grey er den bedste begynderpony man kunne ønske sig. Det føles som en lille sofa at sidde på hendes fint formede ryg og hendes bevægelser er rolige og svævende. Lady vipper ikke et øre uanset hvilket postyr der kunne opstår omkring hende. Vi kunne ikke undvære søde Lady Grey i vores rideskole, hun er en lille stjerne. I stalden er hun rolig og omgængelig, men ikke meget kælen.
ELLE.jpeg

ELLE

Køn: Hoppe
Født: 2010
Race: 

Smukke røde Elle er altid glad og rolig. Hun er virkelig skøn pony med et godt tempo og stor lyst til at gå frem. Hun elsker at springe! En cool pony med gode gangarter som gerne vil lytte efter sin rytter.  Men kommer de andre ponyer for tæt på hende i ridehuset kan hun nogle dage blive vrissen. På staldgangen elsker hun at blive nusset og striglet. 

KONFINE

Køn: Hoppe
Født: 2016
Race:

Kønne Konfine er stort set altid glad og nysgerrig. Hun er en charmerende og selvstændig pony der nogle dage kan glemme at høre rigtig efter sin rytter. Sker det at hun er en smule for fræk, så hjælper det altid at ride hende ind på række bag en anden pony, hvor hun føler sig tryg og godt tilpas. Konfine har en fin forståelse af rytterens schenkler og sætter pris på en blid og rolig hånd i den anden ende af tøjlen. I stalden er hun super sød, og bliver hun utålmodig kan man med fordel nusse hende i hovedet og snakkes blidt til hende, så står hun stille og lytter.
Konfine er den sødeste livlige pony, du kan forstille dig.Nyheder

Instagram

Loading