Opstaldning
 
Vi har pt ledige bokse, henvendelse vedr. opstaldning kan ske på mail: stald@holte-rideklub.dk eller på telefon 93859210.

Klubben har i 2015 fuldført ombygning af alle staldafsnit, så boksene er store, lyse og lever op til kravene i "Lov om hold af heste". Derudover har vi en udendørs stald med 13 bokse samt enkelte ponybokse.
 
På HRK står der ca. 110 heste opstaldet, inklusiv klubbens egne rideskoleheste og ponyer.

Alle heste/ponyer skal være chipmærket og udtaget fra konsum (der underskrives en erklæring i hestepasset for at udtage en hest fra konsum) for at stå opstaldet på Holte Ride-Klub. 


Foruden 2 ridehaller, 2 udendørs dressurbaner, 1 udendørs springbane og en indhegnet "kravlegård" har medlemmerne adgang til et dejligt terræn med masser af ridestier, bl.a til Dyrehaven og Jægersborg Hegn.

Vi har 18 jordfolde med foldordning for de opstaldede heste. Fællesfold (ca 2½ time per dag i hverdagene) indgår i opstaldningsprisen, mens der opkræves tillæg for alene fold og/eller weekendfold. Ved 4 eller flere heste som går sammen, tilbyder vi dobbelt foldtid (ca 5 timer). I juli og august er det muligt at tilmelde sig græsfold

Hestene fodres efter individuelle behov, som fastsættes i samarbejde med vores staldmester. Der fodres 8 gange dagligt via foderautomater.

Der gives hø/wrap 3 x dagligt - om morgenen inden foldordning, efter frokost og til lukketid.

   

Nyheder

Loading