Ponyrideskolen

For at kunne ride på Holte Ride-Klubs heste skal du meldes ind i rideklubben.
Det gør du ved at oprette en medlemsprofil på forsiden af hjemmesiden. Log på din profil og tilmeld/ betal for dit kontingent.

Første ridedag er den førstkommende ugedag efter du har tilmeldt dig. Tilmelding før den 15. i måneden takseres 100%, tilmelding fra den 16. takseres 50%. Opsigelsesvarsel ved udmeldelse er løbende måned + én måned.

Ridning på Holte Ride-Klubs rideskole er 100% baseret på hyggeligt samvær, venskaber, sammenhold og sidst men ikke mindst lærerige oplevelser.

Holdoversigt, klik
her

Hold Niveauer
Vi gør meget ud af, at vores ryttere ride på det rigtige niveau så alle får mest ud af sin ridning, du kan læse hold beskrivelserne af de fire ride niveauer under fanen Niveau beskrivelser. Børn på niveau 1 og 2 skal have meget hjælp og forældres opbakning som trækkere er nødvendig.

Som ny skal du huske at medbringe:

  • En sikkerhedsgodkendt ridehjelm med standard EN 1384:2017 eller VG01. Rideskolen har enkelte hjelme der kan lånes.
  • Bukser uden for mange sømme på indersiden af benet
  • Børn i rideskolen (under 18 år) skal benytte sikkerhedsveste. Rideskolen har enkelte der kan lånes de første par gange.
  • Støvler med en glat sål og lille hæl

Fælles for alle hold er at man møder senest ½ time før ridetimen starter, så der er god tid til at strigle og sadle ponyen op uden stress og jag. Samt at man sætter ca. 15 minutter af til efter ridetimen, så ponyen bliver sat tilbage i sin boks på en pæn måde, hvis der ikke er en rytter til den i timen efter. Husk det er levende dyr som vi har med at gøre der skal behandles ordentligt.

Vi har mange forskellige aktiviteter på rideskolen i løbet af året. Om vinteren rider vi mest i ridehallen, hvor vi rider dressur, kvadrille, ponygames og springning. Når sne og frost er af jorden, rider vi på vores udendørs spring- og dressurbaner, ligesom vi har let adgang til dejlige skovture, idet skoven er lige i nærheden.
I årets løb arrangeres forskellige aktiviteter, som du kan deltage i, f.eks. dressurstævner, fastelavnstøndeslagning, juleshow m.v. Rideskolen er lukket i juli måned, hvor ponyerne går på sommergræs, og er lukket alle helligdage. Derudover kan der forekomme enkelte lukkedage i løbet af året, fx juleaftensdag og i slutningen af juni, hvor HRK deltager i Rudersdal Kommunes sommerferieaktiviteter for skolebørn. Der ydes kun kompensation for aflyste hold, hvis det årlige antal ridetimer for holdet kommer under 4 x 11 = 44 minus helligdage.

 


Holte Ride-klub er medlem af Dansk Ride Forbund og er certificeret indenfor Sikkerhed og Elevskole April 2021

 

 

Nyheder

Instagram

Loading