FODER hos Holte Ride-Klub fra 1. august 2022
 

På HRK fodrer vi med Krafft.  Vi fodre i foderautomater, som udfodrer 8 gange i døgnet i tidsrummet fra kl. 06.00 til kl. 22.00.
Vi tilbyder følgende fodertyper:


Krafft Groov Protein. Et suppleringsfoder, der sikrer indtagelsen af kvalitetsprotein og fibre hos alle heste. Foderet indeholder et højt niveau af protein, som er let fordøjeligt og har en høj andel af essentielle aminosyrer.

 
Krafft Performance Low Starch er et suppleringsfoder med et ekstra lavt indhold af stivelse (4%) og sukker (4%) med tilsat aktivt gær for at balancere hestens fordøjelse af foderet, hvor energien primært kommer fra en ekstra høj andel fiber og fedt. Foderet har et højt indhold af protein og tilsat ekstra mineraler for nemmere at balancere den samlede foderplan allerede ved en lav dosering.  


For begge ovenstående fodertyper gælder, at daglig fodermængde op til 2,5 kg er inkluderet i opstaldningsprisen.


Tilskud: Krafft Miner Original. Et velafbalanceret mineraltilskud til præstationsheste, hvor mineralindholdet i den øvrige grov- og kraftfodermængde ikke er tilstrækkelig. Den passende mængde bør baseres på mineralværdien i grov- og kraftfoderet og hestens arbejde, vækst og drægtighed/diegivning.

 
Tillæg for større fodermængder:
Fra 2,5 - 3,0 kg per dag: 150 kr. per måned
Fra 3,0 - 4,0 kg per dag: 250 kr. per måned
  
For heste med særlige behov er der mulighed for at tilkøbe andre Krafft produkter.
 
I samarbejde med vores staldmester, bliver der lavet en individuel foderplan for hver hest/pony.
Krafft tilbyder personlig rådgivning til alle vores pensionærer 2 gange årligt. 

Nyheder

Instagram

Loading