Kender du HRK's personale?

Bitten Vesterlund

Bitten er daglig leder af HRK og har det overordnede ansvar for daglig drift, herunder personaleansvar og ansvar for at alting fungerer.

Bitten kan kontaktes på telefon 93859210 eller på mail: dagleder@holte-rideklub.dk

Monica Aagaard

Monica er staldmester og har ansvaret for HRKs stalde og staldpersonale samt vedligehold, herunder bygninger, baner, bunde, folde og de private heste.

Monica kan kontaktes på telefon 61752992 eller på mail: stald@holte-rideklub.dk

Nicola Boeskov

Nicola er leder af HRK's rideskole og har ansvaret for HRK's rideskole heste og ponyer, samt rideskole hold.

Nicola kan kontaktes på telefon 45802993 torsdage kl. 16.30- 18.30 eller på mail: rideskolen@holte-rideklub.dk

Kirsten Young

Kirsten er HRK's bogholder

Kirsten kan kontaktes på mail: kontoret@holte-rideklub.dk elller telefon 45802993