Privat underviser
Sabrina Hesselhede
Beskrivelse
  • Sabrina er på HRK mandag, tirsdag, torsdag og fredag formiddag. Pris for undervisning 332,50 kr for 30 minutters eneundervisning. Kontakt Sabrina på tlf 29907197 eller mail@sabrinahesselhede.dk
  • Sabrina blev i Juni 2013 udlært Berider, med speciale i dressur fra Karin Nissen i Frederiksværk.
  • Hun har stor erfaring med arbejdet med ungheste og hele uddannelsen op mod Grand Prix.
  • Sabrina har gennem sin læretid redet alt fra MA springning til GP dressur og flere gange deltaget ved DM, finalerne for ungheste i Odense og ungheste championatet i Herning
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Andreas Künnemann
Beskrivelse

Andreas er uddannet berider i Tyskland og har mere end 40 års erfaring indenfor ridesporten. Priser: 312,50 kr for dressurundervisning (20 minutter) og for springundervisning ved 2 ryttere (30 minutter), 437,50 kr for eneundervisning (30 minutter). Al undervisning bookes via Facebook gruppen Künnemann Coaching og Consulting. Tilmelding er bindende når tidsplan er fastlagt.

Se hele beskrivelsen
Nete Sarsgaard-Jørgensen
Beskrivelse

Nete Sarsgaard-Jørgensen rider og underviser op til Grand Prix.

Siden år 2000 har jeg været fuldtidsrytter samt træner i professionelle stalde i England og USA. I 2016 kom jeg hjem efter mange år i USA hvor jeg blandt andet har redet og været assistent træner for Lars Petersen, Mikala Munter og Henrik Gundersen. Nu arbejder jeg som selvstændig i Birkerød.

Min undervisning tager udgangspunkt i den enkelte ekvipage. Samarbejdet mellem hest og rytter er noget jeg ligger stor vægt på og rytterens indvirken på hestens bevægelsesmønster. Jeg arbejder mod en smidig, løsgjort og glad hest der kan præstere optimalt.

Priser: 

45 min til 400 kr

30 min til 350 kr

kontakt mig på FB eller telefon 20 70 62 14

Se hele beskrivelsen
Vis hold

Nyheder

Instagram

Loading