Privat underviser
Sabrina Hesselhede
Beskrivelse
  • Sabrina er på HRK mandag, tirsdag, torsdag og fredag formiddag. Pris for undervisning 312,50 kr for 30 minutters eneundervisning. Kontakt Sabrina på tlf 29907197 eller mail@sabrinahesselhede.dk
  • Sabrina blev i Juni 2013 udlært Berider, med speciale i dressur fra Karin Nissen i Frederiksværk.
  • Hun har stor erfaring med arbejdet med ungheste og hele uddannelsen op mod Grand Prix.
  • Sabrina har gennem sin læretid redet alt fra MA springning til GP dressur og flere gange deltaget ved DM, finalerne for ungheste i Odense og ungheste championatet i Herning
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Andreas Künnemann
Beskrivelse

Andreas er uddannet berider i Tyskland og har mere end 40 års erfaring indenfor ridesporten. Priser: 312,50 kr for dressurundervisning (30 minutter) og for springundervisning ved 2 ryttere (30 minutter), 437,50 kr for eneundervisning (30 minutter). Al undervisning bookes ved mail til spring@holte-rideklub.dk senest fredag for undervisning i den kommende uge.

Se hele beskrivelsen
Claus Toftgaard
Beskrivelse

Der er nye impulser i ridesporten. Impulser, som fødes ud af et behov for en fornyet og mere holistisk forståelse for hestens væsen, fysiske, mentale og emotionelle behov.

Alle heste har i min optik en medfødt ret til at blive håndteret og behandlet fair, hensyntagende og med forståelse. Hver enkelt hest kommer med sit eget unikke selv, fuldkommen ligesom vi mennesker. Når det er sagt, er der heldigvis en masse fællestræk og tilgange til at øge hestens velbefindende både uden og under rytter.

Pris per lektion: 500,- kr inkl moms. Kontakt: Kun for HRKs opstaldede heste/ryttere - kontakt Britt Sjøholm (gul stald)
 
Se mere på hjemmesiden: https://claustoftgaard.dk/
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nete Sarsgaard-Jørgensen
Beskrivelse
Nete Sarsgaard-Jørgensen tilbyder dressurundervisning forskellige dage inkl. lørdag - for HRKs opstaldede heste og ponyer. Pris 350 kr inkl moms for 30 minutters eneundervisning. Kontakt Nete på tlf 20706214.
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Nyheder

Loading