Privat underviser
Sabrina Hesselhede
Beskrivelse
  • Sabrina er på HRK mandag, tirsdag, torsdag og fredag formiddag. Pris for undervisning 312,50 kr for 30 minutters eneundervisning. Kontakt Sabrina på tlf 29907197 eller mail@sabrinahesselhede.dk
  • Sabrina blev i Juni 2013 udlært Berider, med speciale i dressur fra Karin Nissen i Frederiksværk.
  • Hun har stor erfaring med arbejdet med ungheste og hele uddannelsen op mod Grand Prix.
  • Sabrina har gennem sin læretid redet alt fra MA springning til GP dressur og flere gange deltaget ved DM, finalerne for ungheste i Odense og ungheste championatet i Herning
Se hele beskrivelsen
Andreas Künnemann
Beskrivelse

Andreas er uddannet berider i Tyskland og har mere end 40 års erfaring indenfor ridesporten. Priser: 312,50 kr for dressurundervisning (20 minutter) og for springundervisning ved 2 ryttere (30 minutter), 437,50 kr for eneundervisning (30 minutter). Al undervisning bookes ved mail til spring@holte-rideklub.dk senest fredag for undervisning i den kommende uge.

Se hele beskrivelsen
Claus Toftgaard
Beskrivelse

Der er nye impulser i ridesporten. Impulser, som fødes ud af et behov for en fornyet og mere holistisk forståelse for hestens væsen, fysiske, mentale og emotionelle behov.

Alle heste har i min optik en medfødt ret til at blive håndteret og behandlet fair, hensyntagende og med forståelse. Hver enkelt hest kommer med sit eget unikke selv, fuldkommen ligesom vi mennesker. Når det er sagt, er der heldigvis en masse fællestræk og tilgange til at øge hestens velbefindende både uden og under rytter.

Pris per lektion: 500,- kr inkl moms. Kontakt: Kun for HRKs opstaldede heste/ryttere - kontakt Britt Sjøholm (gul stald)
 
Se mere på hjemmesiden: https://claustoftgaard.dk/
 
Se hele beskrivelsen
Nete Sarsgaard-Jørgensen
Beskrivelse

Nete Sarsgaard-Jørgensen rider og underviser op til Grand Prix.

Siden år 2000 har jeg været fuldtidsrytter samt træner i professionelle stalde i England og USA. I 2016 kom jeg hjem efter mange år i USA hvor jeg blandt andet har redet og været assistent træner for Lars Petersen, Mikala Munter og Henrik Gundersen. Nu arbejder jeg som selvstændig i Birkerød.

Min undervisning tager udgangspunkt i den enkelte ekvipage. Samarbejdet mellem hest og rytter er noget jeg ligger stor vægt på og rytterens indvirken på hestens bevægelsesmønster. Jeg arbejder mod en smidig, løsgjort og glad hest der kan præstere optimalt.

Priser: 

45 min til 370 kr

30 min til 320 kr

kontakt mig på FB eller telefon 20 70 62 14

Se hele beskrivelsen

Nyheder

Loading