Bestyrelsesformand
MRC - Maria Ramsdahl
Præsentation

Maria kom til HRK, da hendes datter startede til ridning i 2018. I dag har hun en pony (datterens) stående på Holte, så Maria har også fået den fine titel: Pony-mor.

Maria har tidligere startet bl.a. jagter og banespringning.

I dag bliver det mest til en skovtur, når andre pensionærer skal have luftet deres hest.

Maria arbejder som selvstændig psykoterapeut. Tidligere har hun været ansat i SATS som driftsleder samt General Manager i firmaet Azelis.

Dorthe Maria Scheutz
Præsentation

Jeg begyndte at ride som de fleste piger som barn og holdt så en meget lang pause indtil jeg var sidst i 40’erne, hvor jeg genoptog ridningen på fuldt blus med 4 heste/ponyer og red hver dag sammen med mine børn de følgende 15 år. Efter et par voldsomme afsidninger på mine to sidste heste, har jeg nu valgt hestelivet på jorden, hvor jeg heldigvis stadig kan nyde stalden og skoven sammen med vores dejlige Pondus, som min datter rider.

Maria Bjerg
Præsentation

Maria har efter en længere ridepause, fået undervisning en hel del år i HRKs rideskole. I sommeren 2019 købte hun Conquest (også kaldet Lynet) af rideskolen, og skiftede bestyrelsesposten fra rideskoleansvarlig til Seniormedlem og Kasserer. Maria elsker en tur i skoven lige så meget som hesten gør, da de begge synes, at ridehuset bliver lidt for kedeligt i længden.

Maria har en konsulentvirksomhed med 50+ ansatte, der arbejder med økonomi og løn, og har tidligere været leder af Deloittes payroll outsourcing i mange år.

Kontakt mail bestyrelsen@holte-rideklub.dk
Sportsleder
Astrid Leth
Præsentation
Astrid kom til HRK i 2010 sammen med sin søster, Ida. Hun har sin egen hest, Gørklintgaards Méribel, stående på Holte i blå stald. Derudover rider hun også på Royal, der står i gul stald. Hun har tidligere redet landsstævner i spring og dressur på pony. Astrid er i dag aktiv stævnerytter i dressur og har redet op til Prix st. Georg.

Astrid sidder i bestyrelsen med ansvaret omkring stævneplanlægning og stævner.

Til dagligt er hun skolelærer og underviser i dansk, engelsk og idræt.

Juniorrepræsentant
Cecilie Lindberg
Præsentation

Cille har redet på Holte siden hun startede i ponyrideskolen i 2010.

I dag deler Cille hest med sin mormor, og passer heste for andre pensionærer.
Hun rider både spring, dressur og en masse ture i skoven.

Når man ikke kan finde Cille i stalden, er det fordi hun er i gang med at læse til sygeplejerske.

Udover at sidde i bestyrelsen, er Cille også aktivt medlem i flere af vores
 udvalg.
Seniormedlem
Camilla Petersen
Præsentation
Camilla er pony-mor til Ingrid og den madglade pony Kvægenbjergs Toke. Camilla har været en del af HRK siden 2016 hvor Ingrid startede i rideskolen på Holte Rideklub.

Rideskolen blev i 2021 skiftet ud med rød stald da Ingrid fik Toke, som hun primært rider dressur på i det daglige og til D-stævner og selvfølgelig hygger en masse med.

Camilla er selv tidligere pony-rytter i både dressur og spring, men stoppede da ponystævne-årene sluttede. Nu nøjes Camila med at ride når hele familien er på rideture rundt i Danmark og udlandet på diverse ferier eller når hun rider Toke for Ingrid.

Camilla arbejder til daglig som seniorprojektleder på TV 2, er uddannet på CBS indenfor afsætning og økonomi og har tidligere været salgschef i både Tivoli og DR.

Camilla blev medlem af bestyrelsen i 2022.

Kontakt mail bestyrelsen@holte-rideklub.dk

Rideskolerepræsentant
Iben Nordmark Andersen
Præsentation

Jeg startede min “hestekarierre” som barn og passede pony på fritidshjemmet og heste på rideskolen. Sejlsporten blev prioriteret i teenageårene, men efterfølgende har jeg været heldig at periodevis at kunne ride på et par islandske heste, og fra februar 2019 fik min mand skubbet mig igang på HRK’s rideskole, hvor jeg nu også er rideskolerepræsentant.

Jeg er uddannet indenfor Biologi og Bioteknologi, men arbejder i dag med kvalitetssikring indenfor medicinalindustrien. Udover min mandagsridning går min fritid med familie, windsurf, SUP og Land Rover kørsel.

Kommunal repræsentant
Mette Poulsen
Præsentation

Jeg er udpeget af kommunalbestyrelsen til at sidde i bestyrelsen. Holte Rideklubs bygninger står på kommunal grund, og det er derfor, kommunalbestyrelsen efter hvert kommunalvalg udpeger 2 medlemmer til klubbens bestyrelse.

Jeg bor i Nærum med min mand og vores to yngste børn. Vores datter har redet på Egene siden 2016. Til hverdag arbejder jeg som salgsbackup hos Botved Plejeudstyr, hvor vi forhandler platformslifte, trappelifte, loftlifte, større hjælpemidler til hospitaler og plejehjem samt mindre hjælpemidler især til private.

Fritiden bruger jeg på politisk arbejde i flere lokale bestyrelser, og jeg var kandidat til kommunalvalg i 2017 og 2021, samt Europaparlamentsvalget 2019. Via dette politiske arbejde kom jeg blandt dem, som efter kommunalvalgene blev udpeget til poster i forskellige boligforeningsbestyrelser og idrætsforeningsbestyrelser.

Allan Bjørn
Kontakt: bestyrelsen@holte-rideklub.dk
Bestyrelsessuppleant
Dorte Grona
Administrativ personale
Bettina Qvist

mail: kontoret@holte-rideklub.dk

Erik Sommer

mail: driftsleder@holte-rideklub.dk

Staldmester
Christina Fogh
Monica Aagaard
Præsentation
Monica er HRK''''s staldmester og har ansvaret for stald og bygninger.
Telefon 61752992 hverdage kl 6.30 til 14.30.
Rideskoleansvarlig
Clara Lenikus