Rideskoleansvarlig til Holte Rideklub

Da vores rideskoleansvarlig har fået andet job i vores klub, søger vi en ny rideskoleansvarlig til Holte Rideklub – en af landets største rideklubber, hestepension og rideskole.

Vi søger en person, som kan være med til at fortsætte den gode udvikling i rideskolen. Du vil få ansvaret for 20 rideskoleheste/ponyer, underviserteam med vagtplan samt undervisning af vores elever på forskellige niveauer.

Vi forestiller os, at du har erfaring med at undervise, er god til at planlægge samt har et stort drive. Ligeledes ønsker vi, at du formår at lede dit personale team og at du selvfølgelig besidder pædagogiske evner.

Vi forventer, at du er hestekyndig, udadvendt og mødestabil samt har lysten til at drive en rideskole, hvor overskriften er hestevelfærd i samarbejde med en sund økonomi.

HRK er en fantastisk klub, med gode forhold og betingelser for heste og ryttere. Her er både plads til hobby ryttere og de, der deltager i konkurrencer på højt niveau, samt familie og venner. Vi ligger centralt placeret tæt på København, men samtidigt med direkte adgang til store skovområder med masser af ridestier. Vi har to store ridehuse, rotunde, to store udendørs dressurbaner og en stor springbane. Her rider vi dressur, spring, military og jagt på alle niveauer, og vi huser årligt mange stævner både i dressur og spring.

Bestyrelsen er netop blevet genvalgt til generalforsamlingen.

Jobbet er som udgangspunkt på mellem 25 – 37 timer alt afhængig af undervisningstimer.

Du er velkommen til at kontakte klubbens formand, Maria Ramsdahl (mobil: 60 53 23 33) for yderligere oplysninger om stillingen. Kender du os ikke i forvejen, kan du se mere på www.holterideklub.dk.

Stillingen har ansøgningsfrist d. 20. april 2022. Din ansøgning skal sendes til bestyrelsen på mail: bestyrelsen@holte-rideklub.dk. Vi afholder løbende samtaler.

Driftsleder til Holte Rideklub

Vi søger en driftsleder til Holte Rideklub – en af landets største rideklubber, hestepension og rideskole.

Vi søger en driftsleder, som kan være med til at fortsætte vores gode udvikling, hvor vi har et stærkt fokus på hestevelfærd i tæt samspil med økonomi. Det kræver et godt og engageret overblik af drift, økonomi, tilsyn af bygninger og faciliteter, så vi fortsat kan fastholde vores status og profil.

Vi forestiller os, at du har erfaring med ledelse, administration og økonomi i et tilsvarende job, at du måske er (uddannet) heste og ride-kyndig og at du vil engagere dig i den fortsatte udvikling for klubben i et spændende og udfordrende job i visionært samarbejde med staldmester, rideskoleansvarlig og bestyrelse.

Du skal være god til at kunne kommunikere og lede både ansatte, medlemmer, pensionærer samt relevante partnere udenfor klubben f.eks. kommunen, forbund og fonde.

Vi forventer, at du er positiv, udadvendt og engageret og at du har evnen og viljen til at lytte og sætte dig ind i mange forskellige menneskers ønsker og interesser - alt det en stor klub giver mulighed for at arbejde med.

Personalet består af vores staldmester, staldteam, rideskoleansvarlig, underviserteam samt eksterne undervisere.

Vi har plads til 110 heste, hvoraf 20 er rideskoleheste. Vi er godt 450 medlemmer af klubben, aktive ryttere som går fra 5 til 85 år.

HRK er en fantastisk klub, med gode forhold og betingelser for heste og ryttere. Her er både plads til hobby ryttere og de, der deltager i konkurrencer på højt niveau, samt familie og venner. Vi ligger centralt placeret tæt på København, men samtidigt med direkte adgang til store skovområder med masser af ridestier. Vi har to store ridehuse, rotunde, to store udendørs dressurbaner og en stor springbane. Her rider vi dressur, spring, military og jagt og vi huser årligt mange stævner i dressur og spring på alle niveauer.

Bestyrelsen er netop blevet genvalgt til generalforsamlingen.

Jobbet er i udgangspunktet på 20 timer. Timeantallet forventes revideret efter 3 måneder.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Holte Rideklub søger staldpersonale.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Kunne du tænke dig at være en del af et dynamisk team, hvor god stemning og hurtig i sikkerhedssko er en del af hverdagen, så er HRK lige et sted for dig.

Arbejdet indebærer udluk/indluk til og fra fold, mugning, fodring, håndtering af mange forskellige heste, assistance ved smed og dyrlæge, medicinhåndtering og meget mere.

På HRK er der mange muligheder for at udvikle og udvide dine kompetencer indenfor heste verden.

Vi søger primært fuldtids personale, men tøv ikke med at kontakte os, selvom du søger deltid, da vi er klar på at tage imod den rette person for stedet.

Der vil forekomme weekend arbejde.

Ansøgning sendes til stald@holte-rideklub.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores Staldmester på samme mailadresse.