Bestyrelsesformand
Dorte Grona
Læs mere
Næstformand
Ida Grønne Leth
22111610 
ida@leth.nu
Læs mere
Kasserer
Maria Bjerg

Maria har efter en længere ridepause, fået undervisning en hel del år i HRKs rideskole. I sommeren 2019 købte hun Conquest (også kaldet Lynet) af rideskolen, og skiftede bestyrelsesposten fra rideskoleansvarlig til Seniormedlem og Kasserer. Maria elsker en tur i skoven lige så meget som hesten gør, da de begge synes, at ridehuset bliver lidt for kedeligt i længden.

Maria har en konsulentvirksomhed med 50+ ansatte, der arbejder med økonomi og løn, og har tidligere været leder af Deloittes payroll outsourcing i mange år.Kontakt mail bestyrelsen@holte-rideklub.dk
Læs mere
Juniorrepræsentant
Victoria Sophia Hart Kledal
40129701 
victoriakledal@live.dk
Læs mere
Seniormedlem
Camilla Petersen
Camilla er pony-mor til Ingrid og den madglade pony Kvægenbjergs Toke. Camilla har været en del af HRK siden 2016 hvor Ingrid startede i rideskolen på Holte Rideklub.

Rideskolen blev i 2021 skiftet ud med rød stald da Ingrid fik Toke, som hun primært rider dressur på i det daglige og til D-stævner og selvfølgelig hygger en masse med.

Camilla er selv tidligere pony-rytter i både dressur og spring, men stoppede da ponystævne-årene sluttede. Nu nøjes Camila med at ride når hele familien er på rideture rundt i Danmark og udlandet på diverse ferier eller når hun rider Toke for Ingrid.

Camilla arbejder til daglig som seniorprojektleder på TV 2, er uddannet på CBS indenfor afsætning og økonomi og har tidligere været salgschef i både Tivoli og DR.

Camilla blev medlem af bestyrelsen i 2022.

 

 Kontakt mail bestyrelsen@holte-rideklub.dk

 
Læs mere
Bestyrelsesmedlem
Charlotte Linder de Nully Brown
42321005 
CharlotteLouiseLinder@gmail.com
Læs mere
Ulla Hoffmann Hoffmann
51290280 
ulla@hoff-mann.dk
Læs mere
Rideskolerepræsentant
Iben Nordmark Andersen

Jeg startede min “hestekarierre” som barn og passede pony på fritidshjemmet og heste på rideskolen. Sejlsporten blev prioriteret i teenageårene, men efterfølgende har jeg været heldig at periodevis at kunne ride på et par islandske heste, og fra februar 2019 fik min mand skubbet mig igang på HRK’s rideskole, hvor jeg nu også er rideskolerepræsentant.
 
 Jeg er uddannet indenfor Biologi og Bioteknologi, men arbejder i dag med kvalitetssikring indenfor medicinalindustrien. Udover min mandagsridning går min fritid med familie, windsurf, SUP og Land Rover kørsel. 


Læs mere
Kommunal repræsentant
Mette Poulsen

Jeg er udpeget af kommunalbestyrelsen til at sidde i bestyrelsen. Holte Rideklubs bygninger står på kommunal grund, og det er derfor, kommunalbestyrelsen efter hvert kommunalvalg udpeger 2 medlemmer til klubbens bestyrelse.

Jeg bor i Nærum med min mand og vores to yngste børn. Vores datter har redet på Egene siden 2016. Til hverdag arbejder jeg som salgsbackup hos Botved Plejeudstyr, hvor vi forhandler platformslifte, trappelifte, loftlifte, større hjælpemidler til hospitaler og plejehjem samt mindre hjælpemidler især til private.

Fritiden bruger jeg på politisk arbejde i flere lokale bestyrelser, og jeg var kandidat til kommunalvalg i 2017 og 2021, samt Europaparlamentsvalget 2019. Via dette politiske arbejde kom jeg blandt dem, som efter kommunalvalgene blev udpeget til poster i forskellige boligforeningsbestyrelser og idrætsforeningsbestyrelser.

Læs mere
Allan Bjørn
Kontakt: bestyrelsen@holte-rideklub.dk
Læs mere
Administrativ personale
Bettina Qvist

mail: kontoret@holte-rideklub.dk

Læs mere
Staldmester
Monica Aagaard
Monica er på barsel.
Christina Fogh er fungerende staldmester. 
Telefon 61752992 hverdage kl 6.30 til 14.30.
Læs mere
Rideskoleansvarlig
Maria Rasmussen
23456403 
mariakrygerrasmussen@hotmail.dk
Læs mere

Nyheder

Instagram

Loading