Rideskolehest
Fine Hoppe
Fine er en brun hoppe, født i 2010. Dressurniveau LB. 
Dejlig, social hest i stalden, altid klar til lidt ekstra nus og klap. Vil altid gerne give det bedste, hun har - man kan også godt huske rytteren på, at hun er en Dame, som gerne vil behandles med fløjlshandsker. God højde for ryttere med lidt længere ben. 
Fly Vallak
Markus Vallak
Sortbrun vallak født 2005. Dressur LB niveau. Hvis man sige om en hest, at den er lige så sød som den er stor, så er det store, søde Markus. Han blir ekstra velfornøjet hvis du tar dig ekstra god tid med en gnubber og takker dig med sit gode humør i både stalden og på banen. Han er god til såvel begyndere som øvede og kan lide at arbejde - bare det ikke skal gå for hurtigt!
Unik Hoppe
Sort hoppe født 2006. Dressur LB-niveau. 
Stor hoppe med stor personlighed og tre gode gangarter. Kan lide at arbejde og blir tydeligt stolt, når noget svært lykkes alligevel. Meget omgængelig i stalden og sætter pris på god td til at blive striglet i.  
Vignette Hoppe
Brun hoppe født 2006. 
En fin lille dame, der har en pænt stor og taktfast gang, hvor nogle beskriver det som at sidde i en sofa. Meget velredet og kan sine øvelser. Meget let at ride - hvis du har en let hånd.  
Rideskolepony
Tøsen Hoppe

Nyheder

Loading