Info

Parter på rideskolens heste og ponyer
For at få part på rideskolens heste og ponyer skal du være øvet rytter. Derudover skal du være godkendt som part af din ridelærer. Du kan blive skrevet på venteliste efter din ridelærer har godkendt dig som part, ved henvendelse til kontoret på kontoret@holteride-klub.dk
Tilmeldinger kun fra oprettede parter - husk at tilmelde hold også!
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(0891) Parter
Tid/Sted
Søndag 07:00-07:45 Holte Ride-Klub, Lille ridehal Søndag 11:30-13:00 Holte Ride-Klub, Lille ridehal
Rideskole underviser: Emma Hindsgaul / Rideskolen HRK /
Betalingsplan
pr. mdr (11)
Tilmeldte
8/8
Kort beskrivelse
Part Pony Som partrytter skal du ride/passe ponyen om søndagen fra kl. 11:30-13:00, i samråd med en underviser. Her har du god tid til at nyde samværet med ponyen, de øvrige part-ryttere og din underviser. Du vil lære at håndtere ponyen i stalden, samt i den daglige ridning. Ligeledes giver ordningen ret til at ride på din part om søndagen, samt på din øvrig ridedag. Det betyder, at du kommer til at kende din partpony rigtig godt med For at få part på en rideskole pony, skal du være øvet rytter og være godkendt af din ridelærer. Du skal ride 1 gang ugentligt på et hold og på partholdet.
Pris
410 (820) kr.
Udsolgt

(0892) Parter
Tid/Sted
Søndag 07:45-08:45 Holte Ride-Klub, Lille ridehal
Rideskolehest: Gucci Hoppe / Kia Hoppe / Lukas Vallak / Markus Vallak / Unik Hoppe / Vignette Hoppe /
Rideskole underviser: Nicola Boeskov /
Betalingsplan
pr. mdr (11)
Tilmeldte
1/1
Kort beskrivelse
Part Hest Som partrytter kan du ride/passe hesten selv om søndagen, samt anviste helligdage. Ridning kan ske på klubbens grund, samt op til 1 ½ time i skoven. For at få part på en rideskole hest, skal du være øvet rytter og være godkendt af din ridelærer. Ud over søndagsridning, skal du ride 1 gang ugentligt på et hold, hvor du har ret til at ride på din parthest.
Pris
410 (820) kr.
Tilmeld venteliste

Nyheder

Loading