Nye medlemshold per 05.09.2019
 
Vi har ændret medlemsholdene, så der kun er ét aktivt medlemskab, der til gengæld er aldersgradueret (0-24 og 25+ år), hvilket skulle gøre det lettere at tilmelde sig rideskolehold.
 
 
Ny springunderviser per 1. august 2019

Det er med stor fornøjelse at vi kan meddele at HRK per 1. august 2019 har ansat Andreas Künnemann som ny springunderviser.

Andreas er oprindeligt uddannet berider i Tyskland og har mere end 40 års erfaring indenfor ridesporten. Han bor i Børkop med sin kone Birgit og søn Konstantin, som begge er konkurrenceryttere på højt plan.

Fra 1. august vil Andreas tilbyde undervisning 2 dage om ugen hver tirsdag og onsdag på Holte, medmindre andet aftales. Såfremt tilslutningen er stor, er det forventningen, at der på sigt tilbydes undervisning over flere af ugens dage af Andreas evt. i samarbejde med hans team. Andreas og teamet vil herudover tilbyde stævnehjælp mm.

Tilmelding til springundervisning sker via mail til dagleder@holte-rideklub.dk - en enkelt prøvetime kan aftales uden medlemskab, ellers skal man være medlem af HRK for at modtage undervisning på HRK

 
Rideskolen har sommerferielukket 29/06-11/08

Efter vores ridelejr sender vi alle vores heste og ponyer på 3 ugers ferie, hvor de skal gå på sommergræs døgnet rundt og slappe af. Vi glæder os til at se jer igen efter sommerferien - vi starter op d. 12/8-19

Ny prisstruktur per 1. juni 2019

På medlems mødet onsdag aften blev detaljerne i vores nye prisstruktur præsenteret. Præsentationen og ny prisliste er vedhæftet. VIGTIGT – såfremt man ønsker ændringer til sin opstaldning gældende per 1. juni skal ændringer meldes til kontoret senest 13. maj. Ønsker man at beholde alle ydelser som i dag, skal man ikke foretage sig noget. Evt spørgsmål stilles til Bitten og/eller Git.

/cms/ClubHolterideklub/ClubImages/Ny prisstruktur HRK.pdf

/cms/ClubHolterideklub/ClubImages/Prisliste HRK juni 2019.pdf

Ridelejr uge 28
Rideskolen afholder ridelejr i uge 28 og der er også mulighed for at deltage med egen hest/pony. Se flere detaljer og tilmeld i aktivitetskalenderen på vores hjemmeside under uge 28.


Nyheder

Loading