Regler for brug af Holte Ride-Klubs folde

Foldordning:

Holte Ride-Klub tilbyder foldordning i hverdagene, hvor vores staldpersonale lukker hestene ud og ind fra fold.

Der er mulighed for alenefold eller fold med en anden hest - eller "gruppefold" for hopper eller vallakker.

Foldordningen er på 2½ time (5 timer for gruppefold) og indgår i opstaldningen, hvis hesten går på fold med minimum en anden hest. Enefold koster ekstra 500 kr om måneden.

Derudover er der et tillæg på 150 kr for hver ekstraydelse, fx dækken på, klokker på osv.

Weekend Foldordning:
Det er muligt at tilkøbe foldordning på 2 timer i weekender og helligdage, pris 500 kr per måned. Evt fold tillæg fra hverdagsfold er inkluderet i prisen.

Egen fold:

Når man selv benytter foldene i hverdage/helligdage:
  • Foldene må først reserveres efter klokken 7.00 samme dag.
  • Foldtavlen vil blive slettet hver dag af personalet inden klokken 7.00.
  • Reservationen sker ved, at opskrive hestens navn, rytterens navn, telefonnummer samt tidspunkt.
    - Husk at skrive, så der er plads til andre.
    - Husk at tage ind, så alle heste er ude af folden, når foldtiden slutter (også gerne 5 min før)
  • Reservation kan kun ske i tidsrummet hel til hel, eller halv til halv. Hvis foldene ikke benyttes til den skrevne tid, fritstilles foldene efter 15 minutter.
  • Enhver benyttelse af Holte Ride-Klub´s folde sker på egen risiko.
  • Disse regler er ikke til for at genere nogen, men for at vi alle skal have mulighed for at få vores heste på fold. Dette kan kun lade sig gøre, hvis overstående overholdes af alle, og vi viser lidt hensyn til hinanden.
Når man selv benytter foldene i weekender:

• Foldene må først reserveres fra torsdag kl 17
  • Foldene reserveres på de hvide tavler ved Gul/blå stald
  • Reservationen sker ved at sætte sin magnetbrik med hestens navn, ejers navn, og telefonnummer
  • Hvis foldene ikke benyttes til den skrevne tid, fritstilles foldene efter 15 minutter.
  • Enhver benyttelse af Holte Ride-Klub´s folde sker på egen risiko.

Foldregler

Rideskoleheste/ponyer

Skal bookes på tavlerne efter samme regler som privatheste.

”Den gamle græsspringbane” må kun benyttes af rideskole ponyerne/hestene.

Jordfolde

Jordfolde må reserveres max. to timer pr. dag. I hverdagene benyttes jordfoldene til foldordningen mellem kl. 08.00 og 16.00.

Herefter kan jordfoldene frit benyttes efter gældende retningslinjer.

Jordfolde må i vinterperioden (oktober-marts) ikke reserveres til heste, der går i foldordningen mellem kl. 08.00 og kl. 16.00.

Græsfolde (tilbydes fra ca 1. juni til 1. september)

Græsfoldene må reserveres to timer pr. dag uanset antal heste (medmindre andet meldes udl).

Heste på jordfoldordning må gerne gå på græsfold.

Vores egne græsfolde må benyttes, når de åbnes i juni, fra kl. 7 morgen til lukketid. De lukkes midt september, alt efter vejret.

Sommerfoldene på Kikhanebakken må kun benyttes indtil kl 16

Hvis folden er i stykker

I tilfælde af at folden er i stykker, skrives dette på foldtavlen og ved tavlen ved personalestuen.

Det er mørkt om morgenen når de første heste lukkes ud, så personalet har ikke altid mulighed for at se det.