Regler for brug af Holte Ride-Klubs folde

Foldordning:

Holte Ride-Klub tilbyder foldordning i hverdagene, hvor vores staldpersonale lukker hestene ud og ind fra fold.

Hvis man er interesseret i foldordning, skal den tilmeldes efter aftale med vores staldmester.

Der er mulighed for alenefold eller fold med en anden hest - eller "gruppefold" for hopper eller vallakker.

Foldordningen er på 2 timer og koster 600 kr om måneden for alenefold og 400 kr om måneden for fold med en anden hest.

Derudover er der et tillæg på 150 kr for hver ekstraydelse, fx dækken på, klokker på osv.

Egen fold:

Når man selv benytter foldene:
  • Foldene må først reserveres efter klokken 7.00 samme dag.
  • Foldtavlen vil blive slettet hver dag af personalet inden klokken 7.00.
  • Reservationen sker ved, at opskrive hestens navn, rytterens navn, telefonnummer samt tidspunkt.
    - Husk at skrive, så der er plads til andre.
    - Husk at tage ind, så alle heste er ude af folden, når foldtiden slutter (også gerne 5 min før)
  • Reservation kan kun ske i tidsrummet hel til hel, eller halv til halv. Hvis foldene ikke benyttes til den skrevne tid, fritstilles foldene efter 15 minutter.
  • Enhver benyttelse af Holte Ride-Klub´s folde sker på egen risiko.
  • Disse regler er ikke til for at genere nogen, men for at vi alle skal have mulighed for at få vores heste på fold. Dette kan kun lade sig gøre, hvis overstående overholdes af alle, og vi viser lidt hensyn til hinanden.

Foldregler

Foldordning

Følgende folde bliver brugt i foldordning mandag til fredag 6.30 – 14.30.:

1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Resten af foldene kan ikke benyttes i dette tidsrum!

Rideskoleheste/ponyer

Rideskolens heste/ponyer må kun benytte fold 13 og 14.

Foldene er reserveret til rideskolens heste/ponyer lørdag efter kl. 14, søn- og helligdage.

Når folden benyttes skal dette skrives på foldtavlen, efter samme regler som privatheste.

”Den gamle græsspringbane” må kun benyttes af rideskole ponyerne/hestene i sommerhalvåret.

Når rideskole Hestene/ponyerne er på sommergræs kan fold 13 og 14 benyttes af privat heste.

Jordfolde

Jordfolde må reserveres max. to timer pr. dag. I Hverdagene benyttes jordfoldene til foldordningen mellem kl. 6.30 og 14.30.

Herefter kan jordfoldene frit benyttes efter gældende retningslinjer.

Jordfolde må i vinterperioden (oktober-marts) ikke reserveres til heste, der går i foldordningen mellem kl. 6.30 og kl. 14.30.

Græsfolde

Græsfoldene må reserveres to time pr. dag uanset antal heste (medmindre andet udmeldes i mail).

Heste i foldordningen må gerne gå på græsfold.

Græsfoldene må benyttes, når de åbnes i maj/juni, fra kl. 7 morgen til lukketid. De lukkes midt september, alt efter vejret.

Hvis folden er i stykker

I tilfælde af at folden er i stykker, skrives dette på foldtavlen og ved tavlen ved personalestuen.

Det er mørkt om morgenen når de første heste lukkes ud, så personalet har ikke altid mulighed for at se det.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk