Priser for opstaldning og tillægsydelser per 1. juni 2019

Depositum: kr. 4.000,- per boks (skal betales inden indflytning)

Opstaldning per måned:

Al opstaldning dækker opstaldning i boks på halm. Boksen muges helt hver 1-2 uger efter behov. Der strøes halm i boksen på hverdage og én week-end dag. Hø/wrap gives morgen og aften (ca 4 kg per gang). Der fodres 8 gange dagligt med HRKs basisfoder via foderautomater – mængden per udfodring aftales individuelt med HRKs staldmester. Der indgår foldordning i 3 timer dagligt på hverdage på fold med anden/andre heste.

Stor boks: kr. 4.800,- om måneden

Lille boks: kr. 4.300,- om måneden (vi har kun 4 af disse bokse, der er placeret i rideskolens ponyafdeling).

Udeboks: kr. 5.200,- om måneden inkl træpillesmuldtillæg, se nedenfor

Tillæg per hest per måned:

Strøelse:

Spåner: kr. 1.200,- om måneden

Smuld: kr. 900,- om måneden

Extra smuld/pakke spåner kr. 75,- per gang

Extra pose træpiller kr. 50,- per gang

Foldtillæg:

Enefold: kr. 500,- om måneden

Dækken*, gamacher osv kr. 150,- om måneden per tillæg, fx 1 par gamacher

*Dækken prisen skal være tilmeldt hele året, da prisen er sat derefter!

Der er mulighed for at vælge dækken, hals på dækken, gamacher, klokker, bandager af, fluemaske, halsrem mm

Fodertillæg: Hvis der ønskes andet foder i stedet for HRKs basisfoder (Saracen Horse and pony, evt tilsat 25% competition):

Blå foder kr. 150,- om måneden (75 eller 100% competition)

Blå/gul foder kr. 200,- om måneden (50% competition, 50% show)

Gul foder kr. 300,- om måneden (100% show)

Rød foder kr. 300,- om måneden (100% releve)

Extra hø kr. 200,- om måneden (ca 4 kg morgen)

Bemærk venligst: Hvis du har ændringer i tillægsydelserne, tilkøber du en ydelse på hjemmesiden og ændringen træder i kraft til den første.

Hvis du vil afmelde en tillægsydelse, afmelder du den med virkning fra næste måneds opkrævning – du kan også maile kontoret@holte-rideklub.dk senest den 20. i måneden inden ændringen.

Ved dag-til-dag ændringer (hvis du fx ikke ønsker din hest på fold pgra smed, dyrlæge o.l.), kontaktes staldpersonalet via SMS på 6175 2992 eller ved at skrive det på foldtavlen ved personalestuen dagen inden. Om vinteren har vi begrebet ”frostheste”, der automatisk bliver inde, når det frostvejr.

Det er et krav, at medlemmer af Holte Ride-Klub betaler opkrævninger med betalingskort via vores hjemmeside.