Priser gældende fra 1. april 2016

•  kr. 4.000,- pr. boks
Reservation:
  • kr. 975,- om måneden, se reglerne for reservation

Opstaldning pr. måned: Hest/pony er betegnelsen for boksstørrelsen, ikke om det er en hest eller pony.

Basispris dækker opstaldning i boks på halm. Boksen muges helt ud hver 1-2 uger efter behov. Der gives halm i boksen på hverdage og én af weekend-dagene. Hø gives hver morgen. Der fodres 8 gange daglig  via foderautomater. Standardfoderet på HRK hedder "talmenu", hvor tallet angir mængden af foderet, som består af 75% Cooling Pencils og 25% Sports Horses Pencils fra Saracen foder.

Basis hest kr. 3.990,- per 1. april 2016
 Basis pony    kr. 3.570,- per 1. april 2016

Spåneboks: Ved opstaldning på spåner udmuges efter høj standard alle hverdage, lørdage fjernes kun klatter (max. 3 pakker spåner pr. uge). Ved opstaldning på spåner gives ekstra hø om aftenen. Der opkræves basispris (se ovenfor) samt et spånetillæg. Da udeboksene ikke kan muges med staldkat, skal heste/ponyer i udeboksene stå på spåner og betale spånetillæg.

Spånetillæg hest inkl ekstra hø aften kr. 750,-
 Spånetillæg pony inkl ekstra hø aften          kr. 750,-

HRK tilbyder 2 alternative fodertyper som tillæg, samt mulighed for at bestille ekstra aften hø og ekstra spåner:

Tillæg 100 % Sports Horses Pencils kr. 150,-
 Tillæg 100% Show Improver kr. 300,-
 Tillæg ekstra hø aften kr. 300,-
 Tillæg spåner per pakke                             kr    75,-

Foldordning pr. måned:
 En hest på fold (hverdage) kr. 600,-
 2 eller flere heste (hverdage) kr. 400,- per hest
 Tillæg for dækken* kr. 150,-
 Tillæg for gamacher kr. 150,-
 Tillæg for klokker kr. 150,-
 Tillæg for fluemaske kr. 150,-
 Tillæg for bandager af inden udlukning kr. 150,-

*) Der betales for dækken hele året, selvom dækkenet ikke tages af/på i sommermånederne.

Hvis hesten/ponyen tages midlertidigt ud af foldordning (ikke juli), betales der reservation af foldordningen kr. 200,- om måneden, hvis man ikke ønsker at afgive sin plads i foldordningen.

Bemærk venligst – Har du ændringer i din hests opstaldning/foldordning, skal dette varsles til staldmesteren inden den 15. i måneden for at træde i kraft i den efterfølgende måned. Ved ændringer/ ophør af foldordning/ sygdom (hvor hesten flyttes) refunderes indeværende måned ikke!

Ved dag til dag ændringer (hvis du fx ikke ønsker din hest på fold pga. smed, dyrlæge, dårligt vejr eller andet) kontaktes staldpersonalet på mobil 61 75 29 92, eller ved at skrive det på foldtavlen ved personalestuen dagen inden.

Ved fælles fold med kun én fold makker, har du selv ansvaret for at finde en ny makker til din hest, hvis den gamle bliver syg. Du bliver opkrævet for alenefold indtil ny makker er fundet.

Det er et krav, at medlemmer af Holte Rideklub betaler opkrævninger med betalingskort via vores online hjemmeside

Denne side er drevet af Klubmodul.dk