Priser gældende fra 1. april 2016

•  kr. 4.000,- pr. boks
Reservation:
  • kr. 2000,- om måneden, se reglerne for reservation

Opstaldning pr. måned: Hest/pony er betegnelsen for boksstørrelsen, ikke om det er en hest eller pony

Basispris dækker opstaldning i boks på halm. Boksen muges helt hver 1-2 uger efter behov. Der gives halm i boksen på hverdage og én af weekend-dagene. Hø/wrap gives hver morgen. Der fodres 8 gange daglig  via foderautomater. Standardfoderet på HRK hedder "talmenu", hvor tallet angiver mængden af foder.

Basis hest kr. 4.540,- per 1. september 2018
 Basis pony    kr. 4.120,- per 1. september 2018 (4 ponybokse i rideskolestald)

Spåne / træpillesmuld boks: Ved opstaldning på spåner / smuld muges efter høj standard alle hverdage, lørdage fjernes kun klatter. Ved opstaldning på spåner/smuld gives hø/wrap om aftenen. Der opkræves basispris (se ovenfor) samt et spåne/smuldtillæg. Da udeboksene ikke kan muges med staldkat, skal heste/ponyer i udebokse stå på spåner/smuld og betale tillæg.

Spåne/smuld tillæg hest inkl hø aften kr. 750,-
 Spåne / smuld tillæg pony inkl hø aften        kr. 750,-

HRK fodrer med Saracen Horse & Pony Cooling Cubes og tilbyder alternative fodertyper som tillæg, samt mulighed for at bestille ekstra aften hø og spåner:

Tillæg 100 % Competition Cubes kr. 150,-
 Tillæg 100% Show Improver kr. 300,-
 Tillæg 50% Show / 50% Competition    kr. 200,-
 Tillæg 100% ReLeve       kr. 300,-
 Tillæg ekstra hø aften kr. 300,-
 Tillæg spåner per pakke                             kr 75,-

Foldordning pr. måned:
 Enefold (hverdage) kr. 600,-
 Fællesfold 2 eller flere (hverdage) kr. 400,- per hest
 Tillæg for dækken * kr. 150,-
 Tillæg for gamacher kr. 150,-
 Tillæg for klokker kr. 150,-
 Tillæg for fluemaske kr. 150,-
 Tillæg for staldbandager af  kr. 150,-

*) Der betales for dækken hele året, selvom dækkenet ikke tages af/på i sommermånederne.

Hvis hesten/ponyen tages midlertidigt ud af foldordning (ikke juli), betales der reservation af foldordningen kr. 200,- om måneden, hvis man ikke ønsker at afgive sin plads i foldordningen.

Bemærk venligst – Har du ændringer i din hests opstaldning/foldordning, skal det rettes på hjemmesiden og varsles til staldmesteren inden den 15. i måneden for at træde i kraft i den efterfølgende måned. Ved ændringer/ ophør af foldordning/ sygdom (hvor hesten flyttes) refunderes indeværende måned ikke!

Ved dag til dag ændringer (hvis du fx ikke ønsker din hest på fold pga. smed, dyrlæge, dårligt vejr eller andet) kontaktes staldpersonalet via SMS på mobil 61 75 29 92, eller ved at skrive det på foldtavlen ved personalestuen dagen inden.

Ved fælles fold med kun én fold makker, har man selv ansvaret for at finde en ny makker til sin hest, hvis en hest udgår af foldordning. Der vil blive opkrævet betaling for enefold indtil ny makker er fundet.

Det er et krav, at medlemmer af Holte Rideklub betaler opkrævninger med betalingskort via vores online hjemmeside