Tilmelding/betaling - klik på top menuen!
 
For at ride i rideskolen, skal man være medlem af Holte Ride-Klub. Derudover skal man tilmeldes et hold, der passer i niveau til ens rideerfaring og vores undervisere i rideskolen er altid behjælpelige med at finde det rette hold. Der kan også sendes en mail til rideskolen@holte-rideklub.dk.
 
Hvis man ønsker en prøvetime, foregår det på den måde, at man tilmelder sig det ønskede hold (og medlemskab) og deltager i den førstkommende undervisningslektion. Skulle det mod forventning vise sig, at man ikke ønsker at fortsætte på holdet, sender man en mail inden 7 dage til kontoret@holte-rideklub.dk og så blir man meldt fra igen og får pengene tilbage, minus 150 kr for en prøvetime. Hvis niveauet ikke passer, er det vigtigt at snakke med underviseren om, hvilket niveau man i stedet skal på - og så hjælper vi gerne med at finde en plads på det rigtige niveau.
 
Udmelding/holdskifte
 
Hvis du ønsker at afmelde dig et hold, skifte hold eller udmelde dig af klubben, skal du sende mail til rideskolen@holte-rideklub.dk. Bemærk, at der er en måneds skriftlig opsigelse for rideskolehold. Og at du i nogle tilfælde vil modtage sms om, at der vil blive trukket for rideskoleholdet til den første efter din udmelding, da vi flytter vores ryttere fra holdene så sent på måneden som muligt (og efter betalingnotits er sendt) for at undgå dobbeltbookinger!
 
Hvis du står på venteliste til et andet hold, sendes der automatisk en mail med et link til holdet, når der blir en ledig plads. Det er vigtigt at følge det rigtige link, da der tilbydes mulighed for ikke at tage imod tilbuddet, at flytte fra et hold til det tilbudte hold eller at tilmelde sig det nye hold uden at afgive plads på et allerede tilmeldt hold.
 
Ferier, helligdage og lukkedage 
 
Rideskolen er lukket i juli måned, hvor hestene går på sommergræs, og er lukket i skoleferier (Rudersdal Kommune). Derudover kan der forekomme enkelte lukkedage i løbet af året, fx pgra stævner, juleaftensdag og i slutningen af juni, hvor HRK deltager i Rudersdal Kommunes sommerferieaktiviteter for skolebørn. Der ydes kun kompensation for aflyste hold, hvis det årlige antal ridetimer for holdet kommer under 4 x 11 = 44 minus helligdage. 
 
Holdoversigt 
 
Hvis du skal se holdoversigt, KLIK HER
 

Nyheder

Loading