Tilmelding/betaling - klik på top menuen!

For at ride i rideskolen, skal man være medlem af Holte Ride-Klub. Derudover skal man tilmeldes et hold, der passer i niveau til ens rideerfaring og vores undervisere i rideskolen er altid behjælpelige med at finde det rette hold. Ellers kan man ringe til vores leder af rideskolen, Christina Kolter, på tlf 2236 4669 tirsdag kl 1430-1530, onsdag kl 1515-1615 eller torsdag kl 1430-1530. Der kan også sendes en mail til rideskolen@holte-rideklub.dk.

Hvis man ønsker en prøvetime, foregår det på den måde, at man tilmelder sig det ønskede hold (og medlemskab) og deltager i den førstkommende undervisningslektion. Skulle det mod forventning vise sig, at man ikke ønsker at fortsætte på holdet, sender man en mail inden 7 dage til kontoret@holte-rideklub.dk og så blir man meldt fra igen og får pengene tilbage, minus 150 kr for en prøvetime. Hvis niveauet ikke passer, er det vigtigt at snakke med underviseren om, hvilket niveau man i stedet skal på - og så hjælper vi gerne med at finde en plads på det rigtige niveau.

Udmelding/holdskifte

Hvis du ønsker at afmelde dig et hold, skifte hold eller udmelde dig af klubben, skal du sende mail til rideskole@holte-rideklub.dk. Bemærk, at der er en måneds skriftlig opsigelse for rideskolehold. Og at du vil modtage sms om, at der vil blive trukket for rideskoleholdet til den første efter din udmelding, da vi flytter vores ryttere fra holdene så sent på måneden som muligt (og efter betalingnotits er sendt) for at undgå dobbeltbookinger!

Ferier, helligdage og lukkedage

Rideskolen er lukket i juli måned, hvor hestene går på sommergræs, og er lukket alle helligdage. Derudover kan der forekomme enkelte lukkedage i løbet af året, fx juleaftensdag og i slutningen af juni, hvor HRK deltager i Rudersdal Kommunes sommerferieaktiviteter for skolebørn. Der ydes kun kompensation for aflyste hold, hvis det årlige antal ridetimer for holdet kommer under 4 x 11 = 44 minus helligdage.

Holdoversigt

Hvis du skal se holdoversigt, klik her.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk