Tilmelding/betaling - klik på top menuen!

For at ride i rideskolen, skal man være medlem af Holte Ride-Klub. Derudover skal man tilmeldes et hold, der passer i niveau til ens ride erfaring og vores undervisere i rideskolen er altid behjælpelige med at finde det rette hold. Der kan også sendes en mail til rideskolen@holte-rideklub.dk

Prøvetime

Hvis man ønsker en prøvetime, kontaktes vores rideskoleansvarlige, Nicola Boeskov, på mail: rideskolen@holte-rideklub.dk. Der betales på dagen via mobile pay (underviseren oplyser nummer og ser kvittering på telefonen). En prøvetime koster 200,- kr og der kan kun bookes én prøvetime.

Udmelding/holdskifte

Hvis du ønsker at afmelde dig et hold, skifte hold eller udmelde dig af klubben, skal du sende mail til rideskolen@holte-rideklub.dk. Bemærk, at der er en måneds skriftlig opsigelse for rideskolehold. Og at du i nogle tilfælde vil modtage sms om, at der vil blive trukket for rideskoleholdet til den første efter din udmelding, da vi flytter vores ryttere fra holdene så sent på måneden som muligt (og efter betalingnotits er sendt) for at undgå dobbelt bookinger!

Hvis du står på venteliste til et andet hold, sendes der automatisk en mail med et link til holdet, når der bliver en plads. Det er vigtigt at følge det rigtige link, da der tilbydes mulighed for ikke at tage imod tilbuddet, at flytte fra et hold til det tilbudte hold eller at tilmelde sig det nye hold uden at afgive plads på et allerede tilmeldt hold.

Enetime

Det er fra 1/9-2019 muligt at booke enetime på en af rideskolens heste eller ponyer. Enetimerne koster 350 kr for 30 minutter og bookes hos vores rideskole ansvarlige, Nicola Boeskov, på mail: rideskolen@holte-rideklub.dk

Ferier, helligdage og lukkedage

Rideskolen er lukket i juli måned, hvor hestene går på sommergræs, og i skoleferier (Vi følger Rudersdal Kommune). Derudover kan der forekomme enkelte lukkedage i løbet af året, fx pga stævner mm. Der ydes kun kompensation for aflyste hold, hvis det årlige antal ridetimer for holdet kommer under 4 x 11 = 44 minus helligdage.

Holdoversigt

Hvis du vil se holdoversigt, KLIK HER