Ponyrideskolen

For at kunne ride på Holte Ride-Klubs heste skal du meldes ind i rideklubben.
Det gør du ved at oprette en medlemsprofil på forsiden af hjemmesiden. Log på din profil og tilmeld/ betal for dit kontingent.

Flytning af hold skal ske efter aftale med rideskoleansvarlige, herefter kan man flytte hold via hjemmesiden. Det er underviserne som bestemmer hvilket hold man kan gå på.

Udmelding skal ske via mail rideskolen@holte-rideklub.dk

Ridning på Holte Ride-Klubs rideskole er 100% baseret på hyggeligt samvær, venskaber, sammenhold og sidst men ikke mindst lærerige oplevelser.

Vi har fem forskellige rideniveauer

1. Babyhold, 3-5 år. Der rides ½ time i rotunden.

2. Rotundehold for begyndere fra 6 år. Der rides 30 min. i rotunden.

3. Begynderhold i ridehal. Der rides 45 min.

4. Letøvet hold. Der rides 45 min.

5. Øvet hold. Der rides 45 min.

Holdoversigt, klik HER

Beskrivelse af de fem ride niveauer finder du under de forskellige hold under fanen tilmelding/betaling. Børn på begynderhold skal have meget hjælp og forældres opbakning som trækkere er nødvendig.

Som ny skal du huske at medbringe:

1. En sikkerhedsgodkendt ridehjelm med standard EN 1384:2017 eller VG01. Rideskolen har enkelte ikke-godkendte hjelme der kan lånes de første par gange.

2. Bukser uden for mange sømme, samt støvler med lille hæl

3. Børn i rideskolen (under 18 år) skal benytte sikkerhedsveste. Rideskolen har enkelte der kan lånes de første par gange.

Fælles for alle hold er at man møder senest ½ time før ridetimen starter, så der er god tid til at strigle og sadle ponyen op uden stress og jag. Samt at man sætter ca. 15 minutter af til efter ridetimen, så ponyen bliver sat tilbage i sin boks på en pæn måde, hvis der ikke er en rytter til den i timen efter. Husk det er levende dyr som vi har med at gøre der skal behandles ordentligt.

Vi har mange forskellige aktiviteter på rideskolen i løbet af året. Om vinteren rider vi mest i ridehallen, hvor vi rider dressur, kvadrille, ponygames og springning. Når sne og frost er af jorden, rider vi på vores udendørs spring- og dressurbaner, ligesom vi har let adgang til dejlige skovture, idet skoven er lige i nærheden.

I årets løb arrangeres forskellige aktiviteter, som du kan deltage i, f.eks. dressurstævner, fastelavnstøndeslagning, juleshow m.v. Rideskolen er lukket i juli måned, hvor ponyerne går på sommergræs, og er lukket alle helligdage. Derudover kan der forekomme enkelte lukkedage i løbet af året, fx juleaftensdag og i slutningen af juni, hvor HRK deltager i Rudersdal Kommunes sommerferieaktiviteter for skolebørn. Der ydes kun kompensation for aflyste hold, hvis det årlige antal ridetimer for holdet kommer under 4 x 11 = 44 minus helligdage.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk