Ledige jobs

Er du morgenmenneske og ikke bange for dyr?

Sætter du pris på godt fællesskab og gode kolleger i et miljø hvor rutiner er ønskeligt, men ofte afbrudt af realiteter?

Og har du hænderne skruet godt på, og kan bevare roen, selvom flere står og tripper for, at du kan fikse en motor, svejse en dør eller gennemføre et brandtilsyn? Så læs videre.

Flere af vores nuværende kolleger, skal nemlig videre enten på studie eller andre jobs efter sommer og hen over efteråret, hvorfor vi står overfor, at skulle finde nogle gode erstatninger.

Holte Ride-klub (HRK) er en klub med ca. 110 heste/ponyer og over 500 medlemmer. Staldpersonalet bistår med alle opgaver der indgår i at drifte stedet, herunder vedligeholdelse af maskiner, baner og anlæg. Ligesom de håndterer heste ved ud-/og indlukning og sørger for at fordele hø og halm dagligt. Derudover varetager de også ugentlig mugning ved brug af minilæsser. Arbejdet foregår fra de tidlige morgentimer til tidlig eftermiddag i hverdagene, med enkelte weekendvagter.

På HRK vil vi have stabilitet og ro i stalden, så heste og ponyer er trygge i deres omgivelser. Vi går meget op i hestens og ponyernes velfærd og etik omkring håndtering heraf. Medarbejderne behøver ikke at have arbejdet med heste før, men et vist dyretække og en forståelse for at der er tale om et flugtdyr drevet af instinkt (løb først, spørg bagefter) er nødvendigt.

HRK ser stærke ressourcer i folk der har deltaget i missionstjeneste og opfordre derfor særligt tidligere, eller nuværende soldater der ønsker en civil karriere, sender os et par uformelle linier om sig selv og motivation for, at ville arbejde på HRK. Man er også meget velkommen til at komme forbi en hverdag til en uformel snak, bare man lige ringer i forvejen. Vi opfordre også soldater med mindre fysiske eller psykiske udfordringer til, ikke at lade det være en hindring i at kontakte os, forudsat man i øvrigt syntes nedenstående profiler er interessante.

Vi søger to typer staldpersonaler:

Faglige kompetencer for begge typer:

Vi mangler i særdeleshed stabile kolleger med håndværksmæssig snilde i, og interesse for, at fikse alt fra fodermaskiner, køretøjer, hegn, vandrør- og kopper. Derudover, har vi også en del el-installationer, så et vist kendskab til sikring og arbejde med el til husbehov er klar en fordel.

Vi søger viceværtstyper, som har en væsentlig højere effektivitet end Meyer fra ”Huset på Christianshavn”, med stærke struktureringsgen og en ”if you see it, you own it” tilgang der sikre, at tingene ikke falder ned mellem to stole. Derudover, sætter vi pris på en Georg Gearløs tankegang i udtænke forenklede løsninger og alternative reparationer med en ”det kan vi selv fikse holdning” inden man i panik kontakter en håndværker eller mekaniker, som bare skifter et bræt, strammer et spændbånd eller påfylder olie.

Stedfortræder-typen som kan varetage ansvaret i staldmesters fravær og besidder overblik med evne til at iværksætte og gennemføre egne, og evt. kollegers, arbejdsopgaver, samt have en forståelse for at prioritere disse. Man skal have lyst og overskud til at håndtere mange forskellige mennesker med individuel baggrund. Ligesom man skal have forståelse for kundeservice med en modenhed til at kunne afvæbne potentielle konflikter og skabe en konstruktiv atmosfære. Herunder, at have empati og indsigt for kollegers vel og vel. Derudover skal man, under vejledning af ledelsen, kunne påtage sig ansvaret for de lovpligtige brandtilsyn, og tilsyn med el-installationer og i øvrigt have, eller have lyst til at få, indsigt i relevant arbejdsmiljø og sikkerhed. Denne rolle er ønskeligt på 37 timer.

Generalist-typen som evner at iværksætte og gennemføre egne opgaver i samarbejde og koordinering med kolleger og ligeledes have en forståelse for at prioritere disse. Man skal have forståelse for kundeservice med en modenhed til at kunne afvæbne potentielle konflikter. Der skal være en lyst til en del rutine og sæsonbetonet indflydelse på arbejdsopgaverne. Ligesom man skal kunne trives med selvstændigt arbejde og have en afsmittende ro i et operationelt miljø, med respekt for folks faktiske forskelligheder. Man skal gerne have interessen for arbejdsmiljø, sikkerhed og brandsikring med lyst til at gennemføre en arbejdsmiljøkoordinatorcertificering. Denne rolle er ønskeligt på 37 timer, men kan indpasses til at være på deltid eller fleksjobordning med minimum 4 x 3 timer pr. uge.

Arbejdssted: Holte Ride-klub, Egebækvej 22, 2840 Holte.

Kontakt: Driftsleder Helene Jerichau tlf.nr.:+45 24 87 39 29 eller kom forbi og stik hovedet ind på kontoret for en uformel snak i løbet af dagtimerne i hverdagen.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk