Ledige jobs
Vi har to stillinger ledige pt. - staldmedarbejder og rideskoleansvarlig. Se opslag fortløbende.

Rideskoleansvarlig med trænerbaggrund -
Holte Ride-klub søger fra 17/9-18, en kvalificeret rideskoleansvarlig, med en DRF godkendt træneruddannelse, som kan påtage sig ansvaret for rideskolens drift og fortsatte udvikling, samt undervise børn og voksne på forskellige niveauer.

Stillingen er budgetteret til 20 timer om ugen. Rideskoleansvarlig indgår i et lederteam under driftslederen, sammen med staldmesteren, da rideskolen er en integreret del i driften af Holte Ride-klub. Den faste stab består af rideskoleundervisere, staldpersonale, administrativ medarbejder og rengøringsassistent. Vi arbejder alle som et team, med det mål at have glade medlemmer og velfungerende heste og ponyer, samt bidrage til en velfungerende klub.

På Holte Ride-klub lægger vi meget vægt på sikkerhed og etik i omgang med ponyer og heste, i overensstemmelse med Dansk Ride Forbunds anvisninger, og forventer at vore medarbejdere går forrest inden for sikkerhed og hestevelfærd og fremstår som gode ambassadører for Holte Rideklub Holte Ride-klub er en selvejende klub, og drives som en forretning, hvor overskud indgår til vedligehold og fremtidssikring af bygninger og materiel. Det er derfor yderst vigtigt, at man evner og har lyst til at arbejde i balancepunktet mellem frivillighed og forretning. Herunder et tæt kommunalt samarbejde og klubudvalg.

Hovedopgaverne vil være:
  • Forestå det administrative arbejde i rideskolen
  • Budget- og rapporteringsansvarlig
  • Bidrage til rideskolen og klubbens fortsatte udvikling.
  • Lede teamet af undervisere, og sikre deres fortsatte udvikling
  • Tilrettelægge og gennemføre undervisning, stævner, ridelejr mv.
  • I samarbejde med staldmester og staldens personale forestå pasning og pleje af heste og ponyer, herunder sikre langtidsholdbare og glade dyr.
  • Ansvarlig for at kapaciteten i rideskoleheste og ponyer tilsvarer behovet, også på sigt.
  • Ansvarlig for rideskolens kommunikation med elever, forældre, kommune og den øvrige klub, herunder bidrage til nyhedsbrev.

Om dig: Du er moden, med nogle år på bagen og relevante erfaringer i bagagen, samt interesse for de nye vinde inde for ridesporten og hestevelfærd. Derudover har du pædagogiske evner og en forretningsorienteret indgangsvinkel, samt en entreprenørånd der gør dig i stand til at iværksætte og gennemføre projekter. Du engagerer dig i dit arbejde og menneskerne omkring dig, og er indstillet på at skulle arbejde i weekenderne, samt aftentimerne.

Derudover, syntes du det er spændende at deltage i udvikling og afvikling af events, og har en naturlig interesse for at bidrage til klubånd og –udvikling.

For yderligere information kontakt bestyrelsen på mail: bestyrelsen@holte-rideklub.dk.

____________________________________________________________________________________________________________

Vi søger staldmedarbejdere

Har du taget et sabbatår, eller kunne du godt tænke dig at arbejde i en stald med heste, er et job som staldmedarbejder hos os måske noget for dig. Vi beskæftiger alt fra fuldtid- og deltidsstillinger, aftenvagt, faste- og tilkalde-vikarer.

Hos os indgå du i et team med vores staldmester, 5-7 fuldtids- og nogle deltid-/aften-/vikar medarbejdere. I en fuldtidsstilling indgår vagt hver 3. weekend. Deltidstillinger/vikarstillinger kan være alt fra faste aften og/eller weekendvagter, samt tilkaldevagter på hverdage/weekend.

Holte Ride-klub er en af Danmarks største rideklubber med både rideskole og opstaldede privatheste og plads til 110 heste. Ud over staldmedarbejderne, består medarbejderstaben af den daglige leder, vores kontordame, 2 beridere, 7 undervisere (5 rideskoletræner og 2 freelance) og rengøringshjælp. Vi har ca. 600 medlemmer, så der er aktivitet i huset hele dagen.

Arbejdet omfatter:

Åbning/lukning af huset

Fodring og tildeling af wrap

Staldarbejde med bl.a. mugning af pille og spånebokse, oprydning mm

Tildeling af halm og oprystning af bokse

Ud- og indlukning af heste til og fra fold

Harvning af baner inde og ude

Mindre vedligeholdelsesopgaver

Det er en fordel, hvis du har erfaring af lignende jobs, er i fysisk god form, pålidelig, selvstændig og ansvarlig samt god til at kommunikere med kollegaer, pensionærer, børn og forældre.

Vil du høre mere, er du velkommen til at kontakte Ida på nr: 25 39 08 83

Skriftlig ansøgning sendes til dagleder@holte-rideklub.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk