Ledige jobs
Vi søger en deltids vikar i stalden eller en fuldtids vikar, som er ½ tid i stalden og ½ tid som alt mulig mand, på Holte Rideklub med start 1/12 evt. før.

Deltids vikar: Vagter vil primært være i hverdage, men enkelte weekender kan forkomme. Der vil blive lavet en vagt plan ca. 8 uger frem, men ved sygdom hos personalet, kan man blive ringet ind, hvis man kan.

Fuld tid: Vil primært være i hverdagene med vagter fra 6.30- 14.30

Ved interesse send en mail til Staldmester Monica Aagaard på stald@holte-rideklub.dk

Tilkaldevikar
Vores tilkaldevikarer vil have alt fra 10 til 37 timer om, dog sjældent 37 timer, som dog kan forekomme ved ferie mm.
Vagtplaner laves 6-8 uger frem i tiden, så man ved i god tid, hvornår man skal arbejde. Man skal være fyldt 18 år, da der kan komme nogle lukke vagter, hvor man er alene på stedet. ??
Erfaring med heste og staldarbejde er et krav

Staldmedarbejder hos Holte Rideklub

Har du taget et sabbatår, eller kunne du godt tænke dig at arbejde i en stald med heste, er et job som staldmedarbejder hos os måske noget for dig. Vi beskæftiger alt fra fuldtid- og deltidsstillinger, aftenvagt, faste- og tilkalde-vikarer.

Hos os indgår du i et team med vores staldmester, 5-7 fuldtids- og nogle deltid-/aften-/vikar medarbejdere. I en fuldtidsstilling indgår vagt hver 3. weekend. Deltidstillinger/vikarstillinger kan være alt fra faste aften og/eller weekendvagter, samt tilkaldevagter på hverdage/weekend.

Holte Ride-klub er en af Danmarks største rideklubber med både rideskole og opstaldede privatheste med plads til 110 heste. Ud over staldmedarbejderne, består medarbejderstaben af den daglige leder, vores kontordame, 2 beridere, 7 undervisere (5 rideskoletræner og 2 freelance) og rengøringshjælp. Vi har ca. 600 medlemmer, så der er aktivitet i huset hele dagen.

Arbejdet omfatter:

Åbning/lukning af huset

Fodring og tildeling af wrap

Staldarbejde med bl.a. mugning af pille og spånebokse, oprydning mm

Tildeling af halm og oprystning af bokse

Ud- og indlukning af heste til og fra fold

Harvning af baner inde og ude

Mindre vedligeholdelsesopgaver

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende jobs, er i fysisk god form, pålidelig, selvstændig og ansvarlig samt god til at kommunikere med kollegaer, pensionærer, børn og forældre.