Ledige jobs
Vi har to stillinger ledige pt. - staldmedarbejder og rideskoleansvarlig. Se opslag fortløbende.
 
Rideskoleansvarlig med trænerbaggrund - 
Holte Ride-klub søger fra 17/9-18, en kvalificeret rideskoleansvarlig, med en DRF godkendt træneruddannelse, som kan påtage sig ansvaret for rideskolens drift og fortsatte udvikling, samt undervise børn og voksne på forskellige niveauer.
 
Stillingen er budgetteret til 20 timer om ugen. Rideskoleansvarlig indgår i et lederteam under driftslederen, sammen med staldmesteren, da rideskolen er en integreret del i driften af Holte Ride-klub. Den faste stab består af rideskoleundervisere, staldpersonale, administrativ medarbejder og rengøringsassistent. Vi arbejder alle som et team, med det mål at have glade medlemmer og velfungerende heste og ponyer, samt bidrage til en velfungerende klub.
 
På Holte Ride-klub lægger vi meget vægt på sikkerhed og etik i omgang med ponyer og heste, i overensstemmelse med Dansk Ride Forbunds anvisninger, og forventer at vore medarbejdere går forrest inden for sikkerhed og hestevelfærd og fremstår som gode ambassadører for Holte Rideklub Holte Ride-klub er en selvejende klub, og drives som en forretning, hvor overskud indgår til vedligehold og fremtidssikring af bygninger og materiel. Det er derfor yderst vigtigt, at man evner og har lyst til at arbejde i balancepunktet mellem frivillighed og forretning. Herunder et tæt kommunalt samarbejde og klubudvalg.
 
Hovedopgaverne vil være:
  • Forestå det administrative arbejde i rideskolen
  • Budget- og rapporteringsansvarlig
  • Bidrage til rideskolen og klubbens fortsatte udvikling.
  • Lede teamet af undervisere, og sikre deres fortsatte udvikling
  • Tilrettelægge og gennemføre undervisning, stævner, ridelejr mv.
  • Ansvarlig for rideskolens kommunikation med elever, forældre, kommune og den øvrige
  • I samarbejde med staldmester og staldens personale forestå pasning og pleje af heste og ponyer, herunder sikre langtidsholdbare og glade dyr.
  • Ansvarlig for at kapaciteten i rideskoleheste og ponyer tilsvarer behovet, også på sigt.
  • Ansvarlig for rideskolens kommunikation med elever, forældre, kommune og den øvrige klub, herunder bidrage til nyhedsbrev.
 
Om dig: Du er moden, med nogle år på bagen og relevante erfaringer i bagagen, samt interesse for de nye vinde inde for ridesporten og hestevelfærd. Derudover har du pædagogiske evner og en forretningsorienteret indgangsvinkel, samt en entreprenørånd der gør dig i stand til at iværksætte og gennemføre projekter. Du engagerer dig i dit arbejde og menneskerne omkring dig, og er indstillet på at skulle arbejde i weekenderne, samt aftentimerne.
 
Derudover, syntes du det er spændende at deltage i udvikling og afvikling af events, og har en naturlig interesse for at bidrage til klubånd og –udvikling.
 
For yderligere information kontakt driftsleder Helene Jerichau, tlf.nr. +45 2487 3929, mail driftsleder@holte-rideklub.dk. Vi indkalder til jobsamtaler løbende, så fremsend din ansøgning så hurtigt som muligt.
____________________________________________________________________________________________________________
 

Staldmedarbejder

Er du morgenmenneske og ikke bange for dyr?

Sætter du pris på godt fællesskab og gode kolleger i et miljø hvor rutiner er ønskeligt, men ofte afbrudt af realiteter?

Og har du hænderne skruet godt på, og kan bevare roen, selvom flere står og tripper for, at du kan fikse en motor, svejse en dør eller gennemføre et brandtilsyn? Så læs videre.

Flere af vores nuværende kolleger, skal nemlig videre enten på studie eller andre jobs efter sommer og hen over efteråret, hvorfor vi står overfor, at skulle finde nogle gode erstatninger.

Holte Ride-klub (HRK) er en klub med ca. 110 heste/ponyer og over 500 medlemmer. Staldpersonalet bistår med alle opgaver der indgår i at drifte stedet, herunder vedligeholdelse af maskiner, baner og anlæg. Ligesom de håndterer heste ved ud-/og indlukning og sørger for at fordele hø og halm dagligt. Derudover varetager de også ugentlig mugning ved brug af minilæsser. Arbejdet foregår fra de tidlige morgentimer til tidlig eftermiddag i hverdagene, med enkelte weekendvagter.

På HRK vil vi have stabilitet og ro i stalden, så heste og ponyer er trygge i deres omgivelser. Vi går meget op i hestens og ponyernes velfærd og etik omkring håndtering heraf. Medarbejderne behøver ikke at have arbejdet med heste før, men et vist dyretække og en forståelse for at der er tale om et flugtdyr drevet af instinkt (løb først, spørg bagefter) er nødvendigt.

HRK ser stærke ressourcer i folk der har deltaget i missionstjeneste og opfordre derfor særligt tidligere, eller nuværende soldater der ønsker en civil karriere, sender os et par uformelle linier om sig selv og motivation for, at ville arbejde på HRK. Man er også meget velkommen til at komme forbi en hverdag til en uformel snak, bare man lige ringer i forvejen. Vi opfordre også soldater med mindre fysiske eller psykiske udfordringer til, ikke at lade det være en hindring i at kontakte os, forudsat man i øvrigt syntes nedenstående profiler er interessante.

Vi mangler i særdeleshed stabile kolleger med håndværksmæssig snilde i, og interesse for, at fikse alt fra fodermaskiner, køretøjer, hegn, vandrør- og kopper. Derudover, har vi også en del el-installationer, så et vist kendskab til sikring og arbejde med el til husbehov er klar en fordel.

Vi søger viceværtstyper, som har en væsentlig højere effektivitet end Meyer fra ”Huset på Christianshavn”, med stærke struktureringsgen og en ”if you see it, you own it” tilgang der sikre, at tingene ikke falder ned mellem to stole. Derudover, sætter vi pris på en Georg Gearløs tankegang i udtænke forenklede løsninger og alternative reparationer med en ”det kan vi selv fikse holdning” inden man i panik kontakter en håndværker eller mekaniker, som bare skifter et bræt, strammer et spændbånd eller påfylder olie.

Generalist-typen som evner at iværksætte og gennemføre egne opgaver i samarbejde og koordinering med kolleger og ligeledes have en forståelse for at prioritere disse. Man skal have forståelse for kundeservice med en modenhed til at kunne afvæbne potentielle konflikter. Der skal være en lyst til en del rutine og sæsonbetonet indflydelse på arbejdsopgaverne. Ligesom man skal kunne trives med selvstændigt arbejde og have en afsmittende ro i et operationelt miljø, med respekt for folks faktiske forskelligheder. Man skal gerne have interessen for arbejdsmiljø, sikkerhed og brandsikring med lyst til at gennemføre en arbejdsmiljøkoordinatorcertificering. Denne rolle er ønskeligt på 37 timer, men kan indpasses til at være på deltid eller fleksjobordning med minimum 4 x 3 timer pr. uge.

Arbejdssted: Holte Ride-klub, Egebækvej 22, 2840 Holte.

Kontakt: Driftsleder Helene Jerichau tlf.nr.:+45 24 87 39 29 eller kom forbi og stik hovedet ind på kontoret for en uformel snak i løbet af dagtimerne i hverdagen.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk