Kontingent

Alle pensionærer og øvrige personer med daglig gang på HRKs etablissement, skal være medlem af klubben.

Vil du starte stævner for HRK, skal du ligeledes være medlem af klubben - her er det så stævnemedlemskabet, du skal vælge.

Udmeldelser skal ske skriftligt til kontoret senest 3 måneder før et kontingenthalvårs udgang på e-mail: kontoret@holte-rideklub.dk

Opret en medlemsprofil på forsiden af hjemmesiden. Log på din profil og tilmeld/betal for dit kontingent via nedenstående links.

Medlemskontingent opkræves halvårligt, 1. januar og 1. juli. Medlemsperiode er 1. jan - 30. december.

Kontingent børn -17 år:                                  kr. 200,- halvårligt - Klik her

Kontingent junior 18-24 år:                             kr. 200,- halvårligt - Klik her

Kontingent voksen 25 - år:                              kr. 325,- halvårligt - Klik her

Kontingent stævnemedlemskab, uanset alder:   kr. 250,- halvårligt - Klik her

Hjælperlister

Alle medlemmer skal tilmelde hjælpelister til stævner - meget gerne flere lister.
Se mere under frivilligt arbejde...

Denne side er drevet af Klubmodul.dk