AKTUELT
 
 
Velkommen til HRK´s online tilmeldings- og betalings hjemmeside
            
 
 
For at se HRKs kalender, klik på fanen  "Aktiviteter".
 
HRK søger staldmedhjælpere per 1/9-2018: 
 
Er du morgenmenneske og ikke bange for dyr?
Sætter du pris på godt fællesskab og gode kolleger i et miljø hvor rutiner er ønskeligt, men ofte
afbrudt af realiteter?
Og har du hænderne skruet godt på, og kan bevare roen, selvom flere står og tripper for, at du kan
fikse en motor, svejse en dør eller gennemføre et brandtilsyn? Så læs videre.
Flere af vores nuværende kolleger, skal nemlig videre enten på studie eller andre jobs efter sommer
og hen over efteråret, hvorfor vi står overfor, at skulle finde nogle gode erstatninger.
 
Læs mere her 
 

HUSK!!!!! Kontoret holder lukket i ugerne 29, 30, 31, 32 og 33.

Har man spørgsmål vedr. rideskolen kan man kontakte Katrine som vil være til rådighed i uge 32 og 33. 
  
 
 
Nete Sarsgaard Jørgensen underviser på HRK. Nete samarbejder med Claus Toftgaard og har "vikarieret" for Claus, mens han var i USA i januar-februar 2018. Nete vil også fremadrettet tilbyde undervisning på HRK mandage og de fredage, hvor Claus ikke underviser, samt om lørdagen. Nete rider og underviser op ti GP dressur. Siden 2000 har Nete været fuldtidsrytter samt træner og er nu hjemvendt efter flere år i USA, hvor hun har redet og været assistent-træner for Lars Petersen, Henrik Gundersen og Mikala Münter Gundersen.
 
Nete underviser som udgangstidspunkt lektioner á 45min  til DKK 350 - der er også mulighed for lektioner á 30 min til DKK 250,-. 
 
 
Så er der åbnet for muligheden for at købe HRK klubtøj - se sortiment og bestil direkte her Se billedet af klubvest herunder - der er mange, mange forskellige klubtøjsmuligheder!
 
 
 
 
 
 
 
 
HRKs ponyer stærkt repræsenteret ved Danmarks Cup Finalen 9.-10. september 2017: Cornelie Christiansen på Derrymattery Flash (# 10 i MB-finalen) Chili Auscher på Ballyglass Paddy (# 4 i MB-finalen) og Clara Ibh på Mystic Sandy (#3 i MB-finalen).
 
Johanne Schrøder og Eskers Dreamer blev nr 8 i LA-finalen (nederste billede)
 
 
 
 
 
Et stort tillykke til Louise Engelsted og Fair Choice Tokay, som vandt guld til det danske hold til Nordisk Mesterskab for kat II 2017.
 
 
 
 
Vi vil gerne lykønske vores Distriktsmestre 2017: Emilie Schultz på Miss Malibu, Distriktsmester i springning pony kat I,
 
 
 
Astrid Leth på Donna Liesella, Distriktsmester i dressur hest,
 
 
 
og HRKs hold i dressur for heste: Mathilde Ring / Sullivan, Marie Møller Jensen / Zick Zack, Helena Haugaard / Elmegårds Romtoddie og Helle Galberg Jensen / Indian Silver
 
 
 
 
Holte Ride-Klub har forskellige championater - klik her for at komme til bestemmelserne og indberetningsformular. 
 
Kontakttider for kontor tlf 4580 2993 og rideskole tlf 2236 4669 er:
 
Kontor mandag 12-14, onsdag 14-17 og torsdag 12-14.
 
Rideskole: mandag 13-15
 
Mails besvares hurtigst muligt - send til rideskole@holte-rideklub.dk eller kontoret@holte-rideklub.dk
 
 
Hvis du ønsker at ride på et af HRKs stævnehold - dressur eller spring - til distriktsmesterskab, sjællandsmesterskab, danmarksmesterskab mm, skal du indsende dine seneste 3 resultater fra live.rideforbund.dk (dressur + kritikker fra disse resultater) til kontoret senest 14 dage inden tilmeldingsfristen til mesterskabet. Baseret på disse resultater, sammensætter vores faste beridere (Sabrina dressur og Lars springing) holdene.
 
HRKs springryttere har været grådige ved Nordsjællandsmesterskaberne 2017:
 
Karoline Wuffelt Larsen og Mundboro Richie C vandt guld for kategori I:
 
 
 
Og Emma Ponsaing på Crosshue Blue Eyes vandt guld for kategori III, mens Emma Kofoed på Shangan Santana vandt bronze for kategori III:
 
 
 
  
Så fik HRK sørme også en Sjællandsmester i dressur for young riders 2016: Stort tillykke til Helene Brinck og Manilla! På 3. pladsen kom en anden HRK rytter: Sine Meiling-Nielsen på Lancelot! Stort, stort tillykke!! 
 
 
 
 Et stort tillykke til Anna Bjørn og CT Twin Peaks, der 31/7-2016 vandt DM i military for jr/youngrider. Anna lagde sig i spidsen allerede efter dressuren, holdt den i ridebanespringningen og sejrede sikkert i terrænspringningen. Super, super seje Anna og Twin Peaks!
 
 
 
 
 

Det er med stor glæde, at Holte Ride-Klub har indgået aftale med Exam. Berider Leif Sørensen om fast tilknytning til HR-K fra 1. august 2016. Leif kommer til at undervise 2 dage om ugen, den ene dag midt på dagen, den anden dag eftermiddag/aften og vil derudover afholde træningsseminarer for ryttere fra både Danmark og Norge/Sverige.

Leif blev uddannet ved Niels Valdemar Hansen og har udover undervisning i Danmark (bl.a. kurser her i HRK) givet kurser i Spanien, Australien, New Zealand og USA. Leif er medlem af the International Dressage Trainers Club og var i en årrække landstræner for det norske senior landshold.

 
 


De bedste sommerhilsner,

Bestyrelsen 21.06.2016

 
 
 
 
 
Holte Ride-Klubs dygtige dressur ryttere vinder Distriktsmesterskabet i dressur for hold (heste) 2016:
Sara Lehtilä, Sine Meiling-Nielsen, Ida Grønne Leth og Caroline Gad.  
 
 
 
HRKs hold blev nummer 2 i Distriktsmesterskabet i dressur for hold (heste) 2016:  Helene Brinck, Mathilde Ring, Helena Haugaard og Astrid Grønne Leth.
 
 
 
Holte Ride-Klubs dygtige pony hold i dressur blev Distriktsmestre 2016 i Distrikt 1: Victoria Kledal, Fiona Gammelgaard, Emilie Heglund og Olivia Holm Hansen
 
 
Rideskoleponyerne på fold maj 201
 
 
 
Holte Rideklub har i samarbejde med Rudersdal Kommune indført et stævnemedlemskab for ryttere, som gerne vil være medlem af HRK men som ikke bruger vores faciliteter til hverdag. Prisen er 250,- kr halvårligt og der tilmeldes her på siden (foroven) under tilmelding/betaling. Stævnemedlemmer har alle andre rettigheder - også overfor DRF - undtagen som sagt benyttelse af faciliteterne på Egebækvej.
 
 
Rideskolen har egen mailadresse: rideskolen@holte-rideklub.dk 
 
 
OBS! Ved opsigelse af plads i rideskolen eller din opstaldningsboks, vil du som regel få besked om at vi trækker beløbet til den første trods opsigelsen. Det er fordi pladsen fx i rideskolen, blir givet fri til ventelisten, ligeså snart du blir taget af rideholdet. Så for at undgå dobbeltbookinger og 2 børn, der gerne vil ride samtidigt på samme pony, gør vi det så sent på måneden som muligt. Når man så er blevet taget af holdet, slettes betalingen automatisk!
 
 
Ponyridelejr 2016 - info kommer snart!

 


 
 


 
 

Sponsorer

Støt disse firmaer
- de støtter din sport !
 
               
 

 * Beslagsmed
 * Hørsholm
              
Denne side er drevet af Klubmodul.dk