Pony, Niveau 4
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Under ridning skal eleven kunne arbejde med hesten i alle 3 gangarter, have kontrol over sin opstilling og forstå at hesten skal søge frem og ned mod biddet.

Eleven lærer at udfører sværere øvelser som f.eks. schenkelvigning, 10 m volter i skridt, trav og galop samt kunne ride overgange korrekt og have forståelse for hvornår en øvelse er samlende og hvornår den er løsgørende.

Eleven skal kunne Strigle og rense hove og vide hvorfor det er vigtigt at strigle hesten, samt hvilke strigler der skal bruges til hvad. Eleven skal kunne sadle hesten korrekt op samt lægge trense på og justere stigbøjler så de passer.

Her fra vil der også være mulighed for at deltage på f.eks. part, spring og/eller ungdomshold. Dette vil underviseren vurderer i samråd med forældre

Torsdag 16:00-16:45 Holte Ride-Klub, Lille ridehal
Pris pr. rate  /  pr. mdr (11)
600,00 kr.
Pris fra nu, indtil 30.11.2022.
300,00 kr.
Tilmelding kræver betaling af  Medlemskab | AKT