Parter | 0892
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Part Hest Som partrytter kan du ride/passe hesten selv om søndagen, samt anviste helligdage. Ridning kan ske på klubbens grund, samt op til 1 ½ time i skoven. For at få part på en rideskole hest, skal du være øvet rytter og være godkendt af din ridelærer. Ud over søndagsridning, skal du ride 1 gang ugentligt på et hold, hvor du har ret til at ride på din parthest.
Du er ved at tilmelde
Plads på venteliste
Du bliver nummer 2 af 4 pladser
1,00 kr.

Regler for ventelisten
Du betaler 1,00 kr. for at være på ventelisten, der kan højst være 4 på venteliste til HOLD Parter ( 0892 ) .

Bliver der en ledig plads sender vi en mail til nr. 1 på ventelisten om at pladsen er ledig, nr. 1 har så 96 timer til at tilmelde sig holdet, sker det ikke ryger der en mail afsted til nr. 2 på ventelisten osv.. efter 384 timer bliver pladsen åben for alle.

Din ventelisteplads forsvinder, hvis du takker nej til tilbudt plads 1 gange.

Pengene refunderes ikke.